BOLANING RIVOJLANISH SOHALARI KOMPETENSIYALARI - Karimova Navbaxar Mahmudjanovna, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: bolaning rivojlanishi - bu uning jismoniy, hissiy, ijtimoiy, kognitiv (bilishga oid) va til ko'nikmalarining birgalikdagi o'sishi va rivojlanishidir. Har bir soha bolaning umumiy salomatligi va muvaffaqiyatiga hissa qo'shadi. Kompetensiyalarni rivojlantirish bolaning maktabdagi muvaffaqiyati, o'zaro munosabatlari va umumiy farovonligiga ijobiy ta'sir ko'rsatadi.