MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING LIDERLIK QOBILIYATINI DIFFERENSIAL YONDASHUV ASOSIDA RIVOJLANTIRUVCHI METOD VA VOSITALAR - Azizova Ziroat Bahadirovna, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning liderlik qobiliyatini  differensial yondashuv asosida rivojlantiruvchi metod va vositalar hususida ayrim fikr-mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek maqolada maktabgacha ta'limni rivojlantirish, uning yangi sifat darajasiga o‘tish innovasion shakllar, usullar, vositalar va innovasion texnologiyalarsiz amalga oshirilmasligi hususida ham fikrlar mavjud.