INGLIZ VA O‘ZBEK TILLARIDA FRAZEOLOGIK BIRLIKLARNING TASNIFI - Yo‘ldosheva Charos Ollayor qizi, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezisda frazeologik birliklar haqida tilshunoslarning ilmiy qarashlari yoritilgan hamda ularning turlari muhokama qilingan.