KINEMATIK MASALA VA UNING YECHIMLARI - Kamalova Dilnavoz Ixtiyorovna,; SHomurodova SHahzoda Akbar qizi, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur metodik qo‘llanmada kinematika bo‘yicha tanlab olingan masalalarning to‘liq, bosqichma-bosqich yechimlari bayon etilgan. Har bir yechimda fizik qonuniyatlar, tegishli formulalar va grafik tasvirlar asosida tahlil o‘tkaziladi. Qo‘llanma umumiy o‘rta ta’lim, kasb-hunar maktablari, akademik litsey va kollej o‘quvchilari, shuningdek, pedagoglar hamda oliy ta’limga tayyorgarlik ko‘ruvchilar uchun mo‘ljallangan.