KINEMATIKA. NAMUNAVIY MASALA YECHIMLARI VA SAVOLLAR - Kamalova Dilnavoz Ixtiyorovna,; SHomurodova SHahzoda Akbar qizi, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya:  Qo‘llanmada kinematikaga oid  murakkab va amaliy masalalar to‘liq yechimlari bilan keltirilgan. Har bir masala boshlang‘ich ma’lumotlar, formulalar, bosqichma-bosqich yechim hamda natija bilan to‘ldirilgan.