PSIXODIAGNOSTIK KOMPETENTLIKNI KASBIY FAOLIYAT DOIRASIDA TADQIQ ETILISHI - Akramov Obidjon O'roqovich, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Psixodiagnostik kompetentlik zamonaviy kasbiy faoliyatda muhim ahamiyat kasb etadi. Bu kompetentlik kasbiy mutaxassisning psixologik diagnostika jarayonlarida to‘g‘ri, aniq va samarali natijalar olish imkoniyatini belgilaydi. Kasbiy sohada psixodiagnostik kompetentlik shaxsning professional bilimlari, ko‘nikmalari, tajribasi va axloqiy qadriyatlarini o‘z ichiga oladi. Bu kompetentlik mutaxassisning kasbiy vazifalarni bajarishda psixologik metodlar va vositalardan foydalanish qobiliyatini ifodalaydi. Ushbu tezisda Psixodiagnostik kompetentlikni kasbiy faoliyat doirasida tadqiq etilishi haqida ma'lumotlar berilgan.