SUN’IY INTELLEKT VA INNOVATSION DASTURLARDAN FOYDALANISHDA PEDAGOGLARNING RAQAMLI KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH MASALALARI - Rahmanova Zarnigor To‘lqin qizi, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Mazkur tezisda ta’lim jarayonida sun’iy intellekt va innovatsion dasturlardan foydalanish jarayonida pedagoglarning raqamli kompetensiyasini rivojlantirish masalalari tahlil qilingan. Raqamli kompetensiyaning ta’lim sifatini oshirishdagi o‘rni, sun’iy intellekt vositalaridan foydalanishda pedagoglarning metodik va ijodiy salohiyati hamda xalqaro tajribalar asosida shakllanayotgan yondashuvlar yoritilgan.