TURKIYA VA ARAB MAMLAKATLARINING XALQARO IQTISODIY TASHKILOTLAR VA SAVDO ITTIFOQLARI FAOLIYATIDAGI ISHTIROKI - Haydarova Mohiraxon Ulugʻbek qizi, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Maqolada ikkinchi jahon urushidan keyingi davrlar oralig’ida Turkiya va Arab davlatlarining xalqaro iqtisodiy tashkilotlar va savdo ittifoqlari faoliyati, ijtimoiy - iqtisodiy hayotga ta’siri, siyosiy vaziyatlarning o’zgarishi, yangi munosabatlarning o’rnatilishiga sababchi bo’ldi.