MINTAQA AGRAR SEKTORI: ASOSIY MUAMMOLAR, XUSUSIYATLAR, ISLOHOTLAR ZARURIYATI - N.N.Ibragimov, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada mintaqah iqtisodiyotini davlat tomonidan tartibga solinishi uning tamoyillari, takomillashtirish usullari va mexanizmlari o’rganilgan.