THE IMPACT OF DIGITAL TECHNOLOGIES ON DEVELOPING SPEAKING SKILLS IN ESL/EFL LEARNING - Malokhat Abdujalilova Mansur Kizi, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Mazkur tezisda ESL/EFL o‘quv jarayonida raqamli texnologiyalarning o‘quvchilarning og‘zaki nutqini rivojlantirishdagi ahamiyati yoritilgan. Mobil ilovalar, onlayn platformalar va sun’iy intellekt asosidagi dasturlarning samaradorligi hamda ularning motivatsiya va nutqiy kompetensiyaga ta’siri tahlil qilinadi.