ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИ ИЧКИ ИШЛАР ВАЗИРЛИГИ ТИЗИМИДА ПОЛИГРАФ ТАДҚИҚОТЛАРИ ОММАЛАШМОҚДА - Сабуров Алишер Икрамович, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Аннотация. Мақолада полиграф техникасининг тарихи, унинг ишлаш тамойиллари, ҳуқуқни муҳофаза қилиш органлари ва корпоратив бошқарувда қўлланилиши таҳлил қилинган. Шунингдек, полиграфни алдаш мумкинлиги ҳақидаги назариялар ва амалиётдаги муаммолар кўриб чиқилади. Суд-тергов жараёнларида полиграф хулосаларининг юридик аҳамияти, мутахассислар ва адвокатларнинг турлича ёндашувлари ҳам ёритилган.