O‘ZBEKISTONDA INSON RESURSLARINI BOSHQARISH BO‘YICHA AMALGA OSHIRILAYOTGAN ISLOHOTLAR: ILMIY-TAHLILIY MAQOLA - Alimov Bobirjon (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolaning maqsadi — O‘zbekistonda inson resurslarini boshqarish bo‘yicha amalga oshirilayotgan islohotlarni tahlil qilish, ularning samaradorligini baholash va istiqboldagi yo‘nalishlar bo‘yicha ilmiy takliflar berish.Metodologik jihatdan maqolada statistik ma’lumotlar, huquqiy-hujjatlar tahlili, xalqaro tashkilotlarning hisobotlari va ilmiy adabiyotlar asosida yozilgan.