TERGOV FAOLIYATIDA AXBOROT TIZIMLARIDAN FOYDALANISH ORQALI SHAFFOFLIK VA XOLISLIKNI OSHIRISH IMKONIYATLARI - Erkinov Bobojon Baxtiyor o’g’li, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Mazkur tezisda tergov faoliyatida zamonaviy axborot tizimlaridan foydalanishning ahamiyati, ularning shaffoflik va xolislikni ta’minlashdagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, axborot texnologiyalarining tergov jarayonidagi inson omillarini kamaytirish, dalillarni elektron tarzda saqlash va tahlil qilish orqali adolatli qaror qabul qilishga ko‘maklashish imkoniyatlari yoritiladi.