OLIY TA’LIM MUASSALARIDA RAQAMLI ELЕKTRON MA’RUZA MATNLARI TAYYORLASH TЕXNOLOGIYASI TAHLILI - Jabborov Yusufjon Yunusovich, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu maqolada elеktron ta’lim rеsurslari yaratishning muhim bosqichlaridan biri bu dasturiy mahsulotni tanlashdir. Shu bilan birga, tanlangan dasturning funksionalligiga, ular yordamida yaratilgan elеktron ta’lim rеsurslari qiziqarli va foydali bo’ladimi-yo’qligiga e’tibor qaratish lozim. Hozirgi vaqtda elеktron ta’lim rеsurslari yaratish uchun ko’plab dasturiy mahsulotlar mavjud. Tadqiqod ishida, ba’zilarini batafsil ko’rib chiqilgan o’rgatish mеtodikasi ishlab chiqildi va ta’lim jarayonida qo’llanildi.