TA’LIM XIZMATLARI BOZORIDA RAQOBAT VA MENEJMENT STRATEGIYALARI - Erminjonov Shahzodbek (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Tezisda ta’lim xizmatlari bozoridagi raqobat muhiti, menejment strategiyalarining turlari hamda ularning ta’lim sifatiga ta’siri tahlil qilinadi. Ta’lim muassasalari o‘rtasida kuchayib borayotgan raqobat innovatsiyalar, marketing yondashuvlari va boshqaruv samaradorligi bilan chambarchas bog‘liqdir. O‘zbekiston ta’lim tizimida bozor mexanizmlarini kuchaytirish, menejmentni modernizatsiya qilish hamda xalqaro tajribani integratsiya etish yo‘llari yoritilgan.