TA’LIM JARAYONIDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI VA METODIK ASOSLARI - Narziyeva Diyora Ulug‘bekovna (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ta’lim jarayonida zamonaviy pedagogik texnologiyalarning o‘rni va ularning samaradorlik darajasini oshirishdagi metodik asoslari yoritilgan. Shuningdek, innovatsion yondashuvlar, axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining o‘qitish jarayoniga ta’siri hamda pedagogik faoliyatda interfaol metodlardan foydalanish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Maqola zamonaviy ta’lim talablariga mos pedagogik yondashuvlarni amaliyotda qo‘llash zarurligini asoslaydi.