BARDOSHLİ QURILISH MATERIALLARINI ISHLAB CHIQARISHDA INNOVATSION MENEJMENTNING O‘RNI - Masharipova Sevara Bekturdi qizi (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada qurilish sanoatida bardoshlilik, ekologik samaradorlik va iqtisodiy barqarorlikni ta’minlashda innovatsion menejmentning o‘rni tahlil qilinadi. Qurilish materiallari ishlab chiqarishda zamonaviy boshqaruv usullari, raqamli texnologiyalar, qayta ishlash texnologiyalari hamda “yashil innovatsiyalar”ning joriy etilishi muhim omil sifatida qaraladi. Shuningdek, xorijiy tajriba va O‘zbekiston sharoitida ularni qo‘llash istiqbollari o‘rganilgan.