O‘QUVCHILARNING O‘QUV FAOLIYATINI BAHOLASHDA OILA VA MAKTAB HAMKORLIGINING SAMARALI MODELI - Norboyeva Gulihayyo Nabijonovna, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Maqolada o‘quvchilarning o‘quv faoliyatini baholashda oila va maktab hamkorligining samarali modeli muhokama qilinadi. Zamonaviy ta’lim jarayonida ota-onalar bilan muntazam va tizimli hamkorlik bolalarning akademik va ijtimoiy ko‘nikmalarini rivojlantirishda muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada oila-maktab hamkorligini kuchaytirishning samarali mexanizmlari, raqamli va interaktiv baholash vositalari hamda ota-onaning baholash jarayonidagi faol ishtirokini ta’minlash usullari tahlil qilinadi.