KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISHDA FANLAR KESIMIDAGI MUAMMOLAR - Valijonova Dilorom olimjonovna (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Mazkur tezisda kasb-hunarga yo‘naltirish jarayonida umumta’lim fanlari o‘rtasidagi uzviy aloqadorlik va integratsiya masalalari tahlil qilingan. Fanlar kesimida kasbiy kompetensiyalarni shakllantirishda uchrayotgan asosiy muammolar, o‘qituvchilarning metodik tayyorgarlik darajasi va o‘quv dasturlaridagi kamchiliklar yoritilgan. Shuningdek, fanlararo yondashuv asosida kasbga yo‘naltirish samaradorligini oshirishga qaratilgan yangicha pedagogik va innovatsion yondashuvlar taklif etilgan.