SHAYBONIYLAR DAVRIDA SAMARQANDDA BARPO ETILGAN KO’PRIKLAR, TOG’ONLAR BOZORLAR HAQIDA. - Salimova Farida Sobirjon qizi (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Shayboniylar davrida Samarqanddagi bunyodkorlik ishlari, me’moriy obidalar, ko’priklar va to’g’onlarning qurilishi, faoliyati haqida batafsil ma’lumot berilgan.