TASAVVUFIY RUH VA QIZ MEHRINING IFODASI: “ME’ROJNOMAYI TURKIY”DA BIBI FOTIMA MUNOJOTI - Latipova Saodat A’zamovna, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Maqolada Buxoro adabiy muhitida saqlanayotgan “Me’rojnomayi turkiy” asarining Hazrati Bibi Fotimaning otalariga qilgan munojoti bobi tahlil qilinadi. Unda Bibi Fotimaning ruhiy kechinmalari, otaga bo’lgan samimiy mehr-muhabbati hamda otalariga nisbatan murojaati yoritiladi.