“NAVRO‘Z” NASOS STANSIYASINING EKSPLUATATSIYASI, TO‘LIQ BALANDLIKKA ANIQLIK KIRITISH VA SUV ENERGETIK HISOBI - Vafoyeva Aziza Toshtemir qizi, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “Navro‘z” nasos stansiyasining ekspluatatsiyasi, nasos agregatlarining ish prinsipi, nasoslarni birgalikda parallel ishlashi va sharti, suv energetik hisoblari keltirib o‘tilgan.