YOSH BOKSCHILARNING HUJUM HARAKATLARIDA ZARBALAR UYG‘UNLASHUVINI RIVOJLANTIRISH - Omonov Sarvarbek Azamat o‘g‘li, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezisda yosh bokschilarning mashg‘ulotlarda va musobaqa janglarida amalga oshiradigan hujum harakatlarida zarbalar uyg‘unligini rivojlantirishga doir taklif va xulosalar berilgan.