RAQAMLI TA’LIM MUHITI SHAROITIDA O‘QITUVCHINING METODIK KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH OMILLARI - Dustboboyev Aziz Azamatovich (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Mazkur tezisda raqamli ta’lim muhiti sharoitida o‘qituvchining metodik kompetensiyasini rivojlantirishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilingan. O‘qituvchining metodik kompetensiyasi zamonaviy raqamli texnologiyalarni o‘quv jarayoniga samarali integratsiya qilish, ta’lim sifatini oshirish va o‘quvchilar faoliyatini motivatsion boshqarish imkonini beradi. Shuningdek, tezisda o‘qituvchilarning raqamli savodxonligini rivojlantirish, uzluksiz kasbiy o‘sish va metodik qo‘llab-quvvatlash tizimining ahamiyati yoritilgan.