HAMSHIRALIK KASBINING ZAMONAVIY TENDENSIYALARI - Usmonova Shaxlo Saitmuxamatovna (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada hamshiralik kasbining rivojlanish tendensiyalari, zamonaviy yondashuvlar va global miqyosdagi o‘zgarishlar haqida so‘z boradi. Shuningdek, tibbiyotda axborot texnologiyalarining joriy etilishi, sog‘liqni saqlash tizimidagi o‘zgarishlar va hamshiralik xizmatining innovatsion yo‘nalishlari tahlil qilinadi.