MAMLAKAT IQTISODIYOTI RIVOJLANISHIDA YOSH TADBIRKORLARNING TUTGAN O‘RNI. - Akbarova Barno Shuxratovna (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
ushbu maqolada mamlakat iqtisodiyotida yosh tadbirkorlarni salmog'i,  qo‘llab-quvvatlash uchun amalga oshirilayotgan bir qancha chora tadbirlar va ularga berilayotgan imkoniyatlar to‘g‘risida ma’lumotlar tahlili berilgan.