TABIIY FANLARNI O‘QITISHDA INNOVATSION METODLARNING O‘RNI VA AHAMIYATI - Salimova Moxigul Rashidovna (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada tabiiy fanlarni innovatsion metodlar asosida samarali o‘qitish masalalari yoritiladi. STEAM yondashuvi va xalqaro baholash dasturlari (PISA, TIMSS) integratsiyasining ta’lim jarayonidagi ahamiyati tahlil qilinib, zamonaviy metodlardan mazmunli foydalanish bo‘yicha tavsiyalar beriladi.