ОЛИЙ ТАЪЛИМ ТИЗИМИДА МАҚСАДЛИ МАРКЕТИНГНИ ТАШКИЛ ЭТИШНИНГ НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Махкамова Озода Хусан қизи, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ушбу тезисда олий таълимда маркетинг лойиҳаларини бошқаришнинг асосий усуллари ва стратегик йўналишлари муаллиф томонидан таҳлил қилинган. ОТМда маркетинг лойиҳаларини самарали амалга ошириш учун мақсадлар белгилаш, мақсадли аудиторияни аниқлаш, рақобатчиларни таҳлил қилиш ва бошқаларга алоҳида эътибор қаратилган.