ABDULLA SHER IJODIDA IJTIMOIY VOQELIKNING LIRIK TALQINLARI - Sayyora Xaqnazarova, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston xalq shoiri Abdulla Sher lirikasi va uning ijodidagi ijtimoiy qarashlarning lirik talqinlari haqida so‘z yuritiladi. Abdulla Sher hayyotning tiyraklik bilan kuzatadi va undagi har bir hodisalarga o‘z munosabatini badiiy ifodada talqin etadi.