BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH O‘QITUVCHISINING INNOVATSION MUAMMOLARI - Qurbonova Bonu Quvondiq qizi (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Zamonaviy ta’lim tizimida bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilari bir qator innovatsion muammolarga duch kelmoqdalar. Ushbu muammolar texnologiyaning jadal rivojlanishi, o‘qitish metodlarining o‘zgarishi va o‘quvchilarning ehtiyojlarining xilma-xilligi bilan bog‘liq. Ushbu maqolada boshlang‘ich o‘qituvchilarning duch keladigan asosiy innovatsion muammolari va ularni bartaraf etish yo‘llari ko‘rib chiqiladi.