UYUSHMAGAN YOSHLAR BILAN ISHLASH. - Sayyora Ernazarova (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada, uyushmagan yoshlar bilan ishlashhamda ularning bo‘sh vaqtlarini samarali tashkil etish haqida tushunchalar berilgan.