JODKOR O‘QITUVCHI JAXBOROT TEXNOLOGIYALARINI O‗QITISHNING ZAMONAVIY - Bebitova Marjona; Abdusayidova Fotima; Egamberdiyeva Ma'suda (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu  maqola  ta‘lim  tizimida  axborot  texnologiyalarini  o‗qitishning zamonaviy  metodlaridan  foydalanishga  bag‗ishlangan.  Axborot  texnologiyalari  fanini o‗qitishda zamonaviy ta‘lim texnologiyalaridan foydalanish misollari ko‗rib chiqiladi. Hamda o’qituvchilar  malakasini  oshirishga  yordam  beradigan  zamonaviy  metodlar  ham  atroflicha o’rganilgan.