YANGI O’ZBEKISTON IMIDJINI RIVOJLANTIRISHDA OMMAVIY AXBOROT VOSITALARINING RO`LI - Xodjaeva Nigora Sherxonovna, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Mazkur ish Ommaviy axborot vositalarining Yangi O'zbekiston imidjini rivojlantirishdagi o'rnini batafsil tahlil qilishga qaratilgan. OAVning axborot tarqatish, jamoatchilik fikrini shakllantirish va xalqaro miqyosda milliy brendni targ'ib qilishdagi roli o'rganilgan. Tadqiqot davomida zamonaviy kommunikatsiya vositalari va internet jurnalistikasining ahamiyati, OAV orqali milliy imidjni shakllantirishning usullari, ularning afzalliklari va kamchiliklari ko'rib chiqilgan. Shu bilan birga, mavjud tajribalar va ilmiy adabiyotlar asosida tegishli tavsiyalar ishlab chiqilgan.