MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA RUHIY MUVOZATNI SHAKLLANTIRISHNING AHAMIYATIMaktab yoshidagi bolalarda ruhiy muvozanatni shakllantirish ularning psixologik farovonligi va akademik muvaffaqiyatiga bevosita ta’sir qiladi. Ushbu maqolada ruhiy muvozanat tushuncha - Muzaffar Botirov (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Maktab yoshidagi bolalarda ruhiy muvozanatni shakllantirish ularning psixologik farovonligi va akademik muvaffaqiyatiga bevosita ta’sir qiladi. Ushbu maqolada ruhiy muvozanat tushunchasi, uning bolalar hayotidagi o‘rni va shakllanishiga ta’sir etuvchi omillar yoritiladi. Shuningdek, pedagog va ota-onalarning bu jarayondagi roli, samarali psixologik metodlar va interfaol yondashuvlar haqida tavsiyalar beriladi. Maqolada ilmiy tadqiqotlar va amaliy tajribalar asosida ruhiy barqarorlikni mustahkamlashning usullari ko‘rib chiqiladi.