ЖАҲОН АДАБИЁТИНИНГ БУЮК ДАҲОСИ - Манзура Холбева (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Наманган вилоят  тарихи ва маданияти давлат муезйи  хазинасида  аждодларимиз қолдирган  бой маданий мерослар қаторида   Алишер   Навоийнинг  бир неча   асарлари сақланиб  келинмоқда.