БЕЗАШ САНЪАТИ УСЛУБЛАРИ - М Давранова (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Наманган вилоят давлат музейида этнография кўргазмалар залида кандакорлик санъатига оид бўлган жуда кўп экспонатларни учратишингиз мумкин. Улар орасида мисдан ишланган кўзалар, офтоба, қумғон, сатил бўлиб, улар ўз аҳамиятига эга.