DIQQAT JARAYONLARINI EKSPERIMENTAL O’RGANISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Nigora Yo’ldasheva Sodiqjon qizi; Nargiza Ahmadjonova (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada diqqat psixologik tahlil qilinib, uni eksperimental oʻrganish usullari hamda natijalari yoritib berilgan. Shuningdek diqqat haqida ma’lumotlar uni baholashda ishlatiladigan metodlar tahlil qilingan.