BOSHLANGICH SINF O'QUVCHILARNING OTA-ONALARIGA PEDAGOGIK BILIM BERISH TEXNOLOGIYASI - Tursunova Shaxnoza Sobirjonovna (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ota-onalar bolalar tarbiyasida muhim rol o'ynaydi. Ularning bilim va ko'nikmalari, shuningdek, pedagogik yondashuvlari bolalarning o'qish jarayoniga bevosita ta'sir qiladi. Shuning uchun, boshlang'ich sinf o'quvchilarining ota-onalariga pedagogik bilim berish, ularning tarbiyaviy va o'quv jarayonlariga faol ishtirok etishlariga yordam berishi lozim. Ushbu tezisda ota-onalarga pedagogik bilim berish texnologiyalari va ularning ahamiyati haqida ma'lumotlar berilgan.