BOSHLANG’ICH SINFLARDA IMO-ISHORA TILINI O’QITISH TEXNOLOGIYASINING MAZMUNI - Munisa Kadirova Anvarovna (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu tezisda eshitishida muammolari bo‘lgan bolalarni o‘qitishda imo-ishora tilidan foydalanish texnologiyalari tahlil qilinadi. IMO-ISHORA tili bolalarning muloqot qobiliyatlarini rivojlantirish, bilim olish jarayonini yengillashtirish va ijtimoiy integratsiyani oshirish vositasi sifatida qaraladi. Shuningdek, maqolada imo-ishora tilining turli o‘quv metodikalari bilan uyg‘unlashuvi, pedagogik yondashuvlar va zamonaviy texnologiyalar bilan birlashtirish imkoniyatlari muhokama qilinadi.