YENGIL ATLETIKA MAXSUS MASHQLARINI TEXNIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Bozorov O'tkir Axatovich; Xasanova Ro‘zigul Otabek qizi; Uralova Halima Saidali qizi (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Yengil atletika – bu sportning eng qadimgi va ommabop turlaridan biri bo'lib, unda yugurish, sakrash va tashlash kabi harakatlar amalga oshiriladi. Yengil atletikada muvaffaqiyatga erishish uchun sportchilarning texnikasi, kuchi, chidamliligi va tezligi muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada yengil atletika maxsus mashqlarini takomillashtirish texnikasi haqida ma'lumotlar berilgan.