OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA INNAVATSION O‘QITISH TEXNOLOGIYALARINI QO‘LLASH - Gulchehra Saidova Erkinovna; Gulchehra Saidova Alisherovna (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Agar tasavvur qilsak, zerikarli sinfda o‘qituvchilarning ovozi quloqlaringizda aks-sadosi bilan, ular aytayotgan gaplarga e’tibor berish uchun qovoqlaringizni ko‘tarishga harakat qilasiz.