PSIXOLOGLARNING JAMIYATDAGI IJTIMOIY OʻRNI VA AHAMIYATI - Rahimova Shohsanamxon Dilmurodjon qizi (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada amaliyotchi psixologlarning shaxs sifatida egallashi lozim bo‘lgan xususiyatlari va muataxassis sifatida jamiyat hayotidagi o‘rni muhokama qilingan. Shuningdek, amaliyotchi psixologlarning axloqiy va kasbiy tamoyillari yoritib berilgan.