ARXITEKTURA VA QURILISH SOHASI TA’LIM YO‘NALISHLARIDA UMUMKASBIY, MAXSUS HAMDA TANLOV FANLARNING O‘ZARO INTEGRATSIYASI - Xudoykulov Rustam Quchqorovich (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Arxitektura-qurilish sohasida kadrlar tayyorlash tizimini takomillashtirishda umumkasbiy va ixtisolik fanlari orasidagi integratsiyani ta’minlagan holda ta’lim berish natijasida innovatsion muhandislik kasbiy faoliyatga tayyorlash amalga oshiriladi.