CRITERIA FOR THE FORMATION OF CREATIVE COMPETENCE OF STUDENTS - Eshquvvatov Ulug’bek Abdulla o’g’li (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
This article covers the ways and stages of developing creative abilities in students in the educational process.