BIOLOGIYA FANINI O’QITISHDA O’QUVCHILARNING FAOLLIGINI OSHIRISH - Tosheva Muxabbat Komilovna (Ustozlar uchun, 2025)
O’qituvchi darsda o’quvchilarda tayanch kompetensiyalarni shakllantirish uchun o’quv dasturidan mazkur sinf uchun belgilangan tayanch kompetensiyalarni belgilab oladi. Shundan so’ng, o’rganilishi zarur bo’lgan mavzu va shakllantiriladigan kompetensiyalarni hisobga olgan holda ta’lim texnologiyasini tanlaydi.