IQTISODIY YIRIK DAVLATLAR BILAN ALOQALARNING STATISTIK TAHLILI - Abdullayev Jasurbek Umid o’g’li (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada O’zbekiston va rivojlangan davlatlar o’rtasidagi iqtisodiy aloqalar haqida fikr yuritilgan