MUAMMOLI TA’LIM METODI ASOSIDA BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING FIKRLASH QOBLIYATINI RIVOJLANTIRISH - Xolmirzayeva Yulduz Mamatqulovna (Ustozlar uchun, 2025)
Muammoli ta’lim texnologiyasining asosiy maqsadi bilim oluvchi-larning mustaqilligi va faolligini oshirish, tafakkurini rivojlantirish, o‘z-lashtirilgan bilimlarning amaliyotga tatbiq etilishini kuchaytirishdan ibo-rat.