ADDIKTIV XULQNING YUZAGA KELISHI SABABLARI HAMDA IJTIMOIY-PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Gafurova Dilfuzaхon Eminovna; Ravshanova Nigora Ismoilovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu ilmiy maqola addiktiv xulq-atvorning yuzaga kelish sabablari, oqibatlari hamda addiktiv xulq-atvor korreksiyasi to’g’risida yoritib berilgan.