HOMILADORLIKDA OVQATLANISH TARTIBI - Barchinoy Kishvarova (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Homiladorlikda to’g’ri ovqatlanish tartibini,ratsional ovqatlanishning afzalliklari to’g’risida , Homiladorlik vaqtida ovqatlanishning umumiy prinsplari haqida ma’lumot berilgan