HISSIY CHARCHOQ VA RUHIY ZOʻRIQISHNI RIVOJLANISHIGA TAʼSIR ETUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Qurbonova Muattar Shavkatjonovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada salomatlikka psixologik qarashlar, “hissiy charchoq” sindromi, “Ruhiy salomatlik”, ijtimoiy soha vakillarining kasbiy faoliyatidagi “hissiy charchoq”, “hissiy charchoq” belgilari va uning murakkab psixofiziologik hodisa ekanligi haqida ma’lumotlar berilgan.